«Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար (մեթոդական ցուցումներ)

«Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար (մեթոդական ցուցումներ)

Գիտական հրատարակություն
Հրատարակչություն «Շուշիի տեխնոլոգիական համալսարան» հիմնադրամ
Վայր Շուշի
Տարեթիվ 2018
Էջեր 40

Attachments

Ֆայլ Ֆայլի չափսը Բեռնումների քանակը
pdf Galstyan Bardukh - Kati & katnamterqi texnologia 6 MB 72
278
Բաժանորդագրվեք ArtsakhLib կայքի նորություններին
Լավագույն հոդվածները ստացեք էլեկտրոնային փոստով
mailbox